ثبت شرکت در عمان

نکات مهم در مورد ثبت شرکت در عمان:

۱- در ثبت شرکت در عمان، پروانه ‎ی شرکت هر پنج سال یکبار تمدید می‌‎شود و هزینه ‎ی سالیانه را در بر نخواهد داشت.
۲-در ثبت شرکت در عمان تنها هزینه ‎ی سالیانه برای مالک ایرانی شرکت، هزینه ‎ی اسپانسر عمانی است.
۳-( ثبت شرکت در عمان و حساب بانکی) : طبیعتا افتتاح حساب در بانک‎‌ها برای هر دو نوع شرکت امکان پذیر است، ولی قابل ذکر است اگر چه گردش مالی متناسب با زمینه ‎ی فعالیت برای هر دو نوع شرکت تعریف می‌‎شود، توصیه می‌‎شود تجاری که به دنبال تبادلات مالی بالا (به صورت خاص افتتاح LC) با بانک‌های اروپایی و آمریکایی هستند از روش نخست برای ثبت شرکت در عمان استفاده کنند. مشاوران بین الملل پارس تاکان با مشاورانی مجرب در زمینه ثبت شرکت در عمان در خدمت شما می باشند.
۴- مالیات سالیانه برای شرکت‌ها در عمان ۱۲% می‌باشد.

مزایای ثبت شرکت در عمان

• تجارت آزاد و سیاست های بازار آزاد
• سیاست متعهد از خصوصی سازی و رابطه نزدیک بین بخش های دولتی و خصوصی
• توانایی های کسب و کار تعداد
• استقبال گرم از سرمایه گذاران خارجی
• انگلیسی به طور گسترده ای به عنوان زبان تجاری و بازرگانی استفاده می شود.
• موقعیت استراتژیک با دسترسی آسان به خلیج فارس
• اروپا ، آسیا و آفریقا بازار
• زیرساخت های عالی
• جوان و نیروی کار پر انرژی
• ثبات سیاسی و اقتصادی
• ارز با ثبات با قابلیت تبدیل کامل
• بازگشت سرمایه و سود
• بدون مالیات بر درآمد شخصی

مدارک لازم ثبت شرکت در عمان :

۱- داشتن شريك عماني با حداقل سرمايه گذاري ۳۰ درصد

۲- گزارش عدم سوءپيشينه از ايران ترجمه شده به عربي

۳- پرينت حساب بانكي شخصي حداقل ۶ماهه با مهر تاييديه بانك

۴- داشتن شركت كه از كار كردآن حداقل ۳سال در ايران گذشته باشد با تمام اوراق شركت

۵- پرينت ۶ماهه گردش حساب شركت و اوراق تسويه حساب مالياتي به عربي

۶- گزارش عدم سوءپيشينه شريك عماني

۷- اسكن پاسپورت جهت تاييد وزارت امن عمان

۸- سپرده گذاري به ميزان ۱۵۰هزار ريال عماني به عنوان راس المال ثبت شركت جديد كه طبق قوانين عمان بايد منبع انتقال آن از خارج از عمان باشد.

اقامت عمان

اقامت نوع ۱که با این نوع اقامت شما فقط می توانید در خاک کشور عمان تردد کنید.

اقامت ممتاز :شما با این نوع اقامت میتوانید نه تنها در خاک کشور عمان تردد کنید بلکه با دریافت کارت تردد در کلیه کشور های خلیج بجز صعودی بدون دریافت ویزا سفر کرده و تا ۳ ماه اجازه اقامت به شما داده می شود و با یک بار ورود و خروج شما ۳ ماه دیگر اجازه اقامت به شما داده خواهد شد.

مدارک مورد نیاز جهت اقدام ویزا :

۱- اسکن گذرنامه مسافر حداقل ۶ ماه اعتبار گذرنامه از زمان ورود
۲- اسکن فیش واریزی
۳- چک ضمانت برگشت به مبلغ ۱۰ میلیون تومان از طرف شخص ثالث(در زمان تحویل ویزا اسکن چک بر روی سربرگ با مهر و امضا فرستاده شود).
۴- درخواست آژانس بر روی سربرگ آژانس با مهر و امضاء
۵- یک قطعه عکس ۴*۳
۶- اسم مادر مسافر

ثبت شرکت در عمان

ثبت شرکت در عمان

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره ثبت شرکت و دریافت اقامت کشور عمان می توانید با مشاورین ما تماس بگیرید. ۰۲۱۸۸۳۲۳۸۶۸

شرکت مشاوران بین الملل پارس تاکان